ENDAGARSKURS/

UTBILDNINGSGRUPPER

Alla kurser bokas av en arrangör som hyr in mig som instruktör. Det finns plats för 8 ryttare med respektive 2 lektioner var. Var det finns befintliga utbildningsgrupper som har endagarskurser ser du under "Kursdatum och Arrangörer". Där finns också alla arrangörers kontaktuppgifter. Om du vill arrangera en egen kurs med mig kontakta mig på telefon 070 531 18 94 för konsultation och bokning.


Kursen innehåller två individuella lektioner per ekipage med intregerad teori. Alla deltagare sitter med, tittar och lyssnar på varandra samt deltar aktivt i diskussionerna.Endagarskurser är navet i min undervisning och alla utbildningsgrupper träffas minst 6 gånger per år. Fördelarna med en utbildningsgrupp är det gemensamma lärandet. Nya medlemmar har förebilder och någon att härma. Gamla medlemmar bli påminda om de viktiga första stegen i Akademisk Ridkonst när det kommer in ett nytt ekipag i gruppen. 


Pris för  endagarskurs: 9 500 sek + reseersättning

EXTRA TRÄNINGAR & PRIVATLEKTIONER

Varje deltagare rider sina en eller två lektioner utan gemensam teori.


För pris och information, ta kontakt med respektive arrangör.

INRIDNING

Du som är medlem i en ridgrupp har möjlighet att skicka din häst på inridning hos mig. Mål och längd på utbildningen är individuellt och beror på både dig och din häst. 


När jag tar emot en häst på inridning vill jag att ägaren ska ha möjlighet att ta tillvara på den utbildning jag kan ge hästen. Därför tar jag enbart emot hästar från ryttare som är aktiva medlemmar i en ridgrupp så att jag kan lotsa dig och din häst vidare tillsammans. 

VECKOELEV

 Du får en lektion om dagen och kan följa min och mina hästars vardagsträning under veckan.Vill du göra prover för Bent Branderup är det ett taktiskt drag att först komma hit på drillning.

 

Vad jag erbjuder:

 

  • Två lektion måndag-torsdag och en lektion fredagen.
  • Chans att fördjupa dig i just det du och din häst behöver träna på
  • Möjlighet att se mig träna mina egna hästar och träningshästar

 

Pris: 5 600 kr inkl. box, strö + hage.


Hör av dig på telefon 0705-31 18 94, eller på mail: ar@elisenilsson.se

Om du är mer intresserad av lägerverksamhet finns även den möjligheten. Se kursdatum.


TREDAGARS - 

LÄGER

Under Juli 2019 kommer det att finnas tredagars läger på flera håll i södra Sverige. Du får då två lektioner om dagen och möjlighet att följa resterande ekipage under deras pågående utveckling. Tredagars läger är speciellt bra för att fördjupa sin kunskap och ägna sig åt detaljer.


För datum och pris se fliken "Kursdatum och Arrangörer"

KURSER MED BENT BRANDERUP

Även 2019 har jag fått förmånen att arrangera två kurser med Bent Branderup. Kurserna är den 18-19 Maj och 16-17 November. Mejla mig så sätter jag upp dig på intresse listan. Mer om kurserna hittar du på www.bentkurs.se


Ni av mina elever som vill ta någon form av prov har därmed lättare att få kontakt med Branderup. Den som satsar på att göra ett prov har också förtur till kurserna.


Alla är självklart välkomna att meddela mig att du vill träna för Branderup. Det underlättar mitt arbete om jag vet vilka som