Utbud

Endagarskurs

Alla kurser bokas av en arrangör som hyr in mig som instruktör. Det finns plats för 8 ryttare med respektive 2 lektioner var. Var det finns befintliga ridgrupper och kurser ser du under "Kursdatum och Arrangörer". Där finns också alla arrangörers kontaktuppgifter. Om du vill arrangera en egen kurs med mig kontakta mig på telefon 070 531 18 94 för konsultation och bokning.

 

Kursen innehåller två individuella lektioner per ekipage med intregerad teori. Alla deltagare sitter med, tittar och lyssnar på varandra samt deltar aktivt i diskussionerna.

 

Pris för endagarskurs: 9 500 sek + reseersättning

 

 

Extra träningar

och privatlektioner

Varje deltagare rider sina en eller två lektioner utan gemensam teori.

 

För pris och information, ta kontakt med respektive arrangör.

 

tredagars läger

Under Juli 2017 kommer det att finnas tredagars läger på flera håll i södra Sverige. Du får då två lektioner om dagen och möjlighet att följa resterande ekipage under deras pågående utveckling. Tredagars läger är speciellt bra för att fördjupa sin kunskap och ägna sig åt detaljer.

 

För datum och pris se fliken "Kursdatum och Arrangörer"

 

 

Veckoelev

Kom som veckoelev! Du får en lektion om dagen samt kan du följa min och mina hästars vardagsträning under veckan. Vill du göra prover för Bent Branderup är det ett taktiskt drag att först komma hit på drillning!

 

- Du får två lektioner mån-tors och en lektion på llllfredag

 

- Du kan hyra en stuga på plats, 300 kr/dag

 

- Det går att beställa lunch.

 

- Pris 5 500 sek inkl. box och hage

 

Copyright © All Rights Reserved